Vilket fantastiskt träningsväder vi har!

För en vecka sedan var det snöskottning som gällde och nu får vi värma upp inför kvällens underbara TRX och Tabata med att såga stormfällda träd och bära undan nedblåst bråte.

Håll hårt i hatten och se till att inte bli bortblåst på vägen till gympasalen för ikväll kör vi Tabata med stång. Runda av med lite TRX för de delar av kroppen som stången inte hittar.

På torsdagstabatan provar något nytt (åtminstone för tabatan) – gummiband!

Håll tomtarna och glöggen på avstånd ett tag till och så ses vi ikväll!

Värm upp med snöskottning!

Ut och skotta snö så är du varm och go tills det är dags för Tabata och TRX ikväll.
Måste passa på att rekommendera TRX som är den perfekta förberedelsen för både snöskottning och däckbyte. TRX gör dig stark på precis de delar som behövs vid dessa vinteraktiviteter och förmodligen även för skridskoåkning.

Dagens Tabata tillbringas i sällskap med en tung stång och på torsdag likaledes tung kettlebell.

Ha en kall och skön dag. Ikväll höjer vi temperaturen…!

Veckans Tabata mm

God måndag på er!
Nu har vi fyra veckor kvar (tom luciaveckan, v50) på höstterminen och sen blir det aningen mindre aktivitet i gympasalen. Du hittar julschemat på schemasidan. Vårterminen startar vecka 2 (11/1).

Idag ska vi ha Tabata med Kettlebell och på torsdag lämnar vi alla redskap på hyllan och låter kroppen själv bestämma hur kul det ska bli.

TRX blir som vanligt som ”grädde på moset” efter Tabatan, så att vi verkligen kramar ut allt musklerna har att ge.

Ses ikväll

Veckans Tabata

Den här veckan ska vi roa oss med sköna tillbehör på Tabata-passen.
Måndag 9/11 använder vi stång och torsdag 12/11 svingar vi klot så mycket vi bara orkar.

Missa heller inte kvällens TRX som ger dig perfekt styrketräning för hela kroppen. Får man fresta med dubbelpass kanske? Lite TRX på toppen av Tabatan så får du en perfekt start på veckan med både styrka och konditionsträning.

Ses ikväll!

Besegra höstmörkret med lite skön träning!

Så var då helt plötsligt novembermörkret över oss och det är nu träningen behövs som bäst. Se bara till att komma till gympasalen så ska vi göra allt för att pigga upp trötta kroppar – nåja alla kanske inte är så pigga direkt efter träningen… – så att alla håller sig glada och friska.

TRX är superbra på att hitta varenda liten muskel och Tabata gör underverk för hela kroppen. Varför inte testa att dubbelpass ikväll?
Tabatan kör vi med kettlebells (på torsdagstabatan blir det redskapslöst) och TRX kräver endast att du kommer dit.

Ses ikväll!