Pigga och utvilade efter sportlovet!

Efter en veckas skidåkning (eller lata dagar…?) måste längtan efter träning vara stor! Vi kör på som vanligt och då är det Tabata med kettlebell och ett riktigt välgörande TRX-pass som väntar ikväll.

Visst har du funderat på dubbelpass? Erkänn! Du är sugen….

Ses ikväll kl.18.30!

Sportlov – då tränar vi!

Det är bara barnen som har sportlov – vuxengrupperna tränar som vanligt.

Hur ska vi toppa förra veckans Tabata? Tangerat deltagarrekord på måndagen och dessutom torsdagsrekord. Blir nog svårt under sportlovet men ni vet ju vad ni ska prioritera…

Ikväll ta vi hjälp av en tung stång på Tabatan och på torsdag lämnar vi alla redskapen på hyllan. Och varför inte satsa på dubbelpass idag? TRX gör underverk med din kropp, precis lika effektivt som maskinerna på gymmet och dessutom får du lite smidighet på köpet.

Ses 18.30 och två timmar framåt.

Härlig vecka framför oss

Extra mycket träning den här veckan, Jill kör extra rygg-pass ikväll och på lördag testar vi något nytt – en kombination av Tabata och HIT. Härligt med så mycket träning!

Dessförinnan har vi såklart ett TRX som får hela kroppen i njutning och så Tabata med endast kroppsövningar ikväll och med stång på torsdag.

Planera sen in lördag 20/2 kl.11.30 för extra pass (gratis för alla medlemmar) HIT-Tabata.

Ses snart!

VIP-kväll på Intersport Härlöv

Onsdagen den 17/2 mellan kl 16.00 och 19.00 har man som medlem i Tollarps IF 20% rabatt på allt till ordinarie pris.

Gäller Intersports butik på Härlöv

Ta för säkerhets skull med ert termins-/årskort ifall bevis på medlemsskap efterfrågas, men det brukar inte behövas mer än att säga att man vill ha ”Tollarps IF-rabatt”

Extra Ryggpass!

Pass på att låta ryggen njuta lite extra nästa vecka.
På måndag 15/2 blir det ett härligt ryggpass kl.17.30-18.30

Välkomna önskar Jill

Kettlebellsvecka på Tabatan

Den här veckan utnämns till kettlebellsvecka! Vi ska alltså ta hjälp av de små roliga kloten på veckans båda Tabata-pass. Det blir såklart helt olika pass men kettlebell ska vi ha både måndag och torsdag.

Nu ska vi bli både starka och trötta!

Ses ikväll.

Äntligen torsdag!

Det sämsta med torsdagar är att det inte är så värst många av veckans träningspass kvar men å andra sidan är det bästa att det är dags för TABATA igen!

Hoppas ni alla längtar lika mycket som jag till kvällens fantastiska redskapslösa Tabata! Inga jobbiga tillbehör, bara att låta kroppen njuta av det den är skapt för.

Ses kl 18.30