Saknar du också BOXningen?

Boka in lördag 8/10! Vi kör ett extrapass BOX kl 11.30-13.00. Gratis för alla medlemmar. Vill du ta med någon utomstående är det 70kr som vanligt. Har du ingen att gå med? Kom ändå, det löser sig alltid.
 
Åh vad vi ska ha kul! Finns inte roligare träning.

Så var det måndag igen…

…och det bästa med det är all den härliga träning som väntar!

Ikväll kör vi Tabata med kettlebell, ta gärna både en lätt och en tung.
Morgondagens HIT blir en ”trappa” och lite kettlebell även här.
På torsdagstabatan kör vi redskapslöst och lite mera puls.

Till sist en uppmaning till alla att testa TRX. Det finns helt enkelt inget bättre för allroundsstyrka och TRX tränar alla de muskler som du har nytta av i vardagen. Rekommenderas också av sjukgymnaster till alla som behöver stärka sin rygg.

Ses kl 18.30

Och så kom hösten på riktigt…

…så nu är det slut på ursäkter – IN i GYMPASALEN OCH TRÄNA!

Den här veckans Tabata och HIT ser ut som följer:
MåndagsTabata utan redskap
Tisdag: Cirkelpass (andra övningar än förra veckan)
TorsdagsTabata med gummiband.

Ses ikväll

Träningsvärksveckan avklarad!

Hoppas att träningsvärken efter första veckan börjar lägga sig nu så att alla kan köra på för fullt. Den här veckan bjuder på Tabata med stång ikväll, ett klassiskt cirkelpass imorgon (HIT/Cirkel) och Tabata med stepbräda på torsdag. Och såklart massor av andra roliga pass som inte byter skepnad lika ofta…

Ses ikväll

 

Än är inte träningsveckan slut

Hoppas kroppen mår bra så här långt in i första veckan. Lite träningsvärk bör de flesta ha fått men det är ju ingen anledning till vila. Vi ignorerar alla fysiska besvär och kör en härlig Tabata med viktskivor (endast några få övningar) och då är vi ju förberedda med en del av redskapen för det fantastiska pass som följer – Pump it up.

Ses kl.18.30

Äntligen höst och terminsstart!

Välkommen tillbaka till en lång härlig träningshöst!

Idag börjar vi börjar vi vårt ordinarie schema med en gratis-prova-på vecka och som vanligt står det Tabata på programmet. Det blir ett pass med ett väldigt speciellt redskap – den egna kroppen!

Sen följer vi upp med den bästa styrketräning man kan tänka sig – TRX. Lika bra som gymmet men mycket skonsammare för kroppen och dessutom ett av de allra bästa sätten att få en stark rygg och bål.

Ses ikväll kl 18.30.

Sista sommarpasset

Dags att fira av sommaren med något speciellt – på allmän begäran blir det en ÖNSKETABATA ikväll. Ett sällsynt tillfälle där ni (alla som vill) önskar er favoritövning och vi låter lotten avgöra vad det blir. Brukar vara riktigt kul med en intressant blandning av övningar.

Övningarna kan vara med stång, kettlebell eller helt utan redskap så tag utrustning därefter. Det gör inget om du inte vet vad din övning heter, vi listar säkert ut det ändå.

Ses kl 19! Kom rejält laddad och helst med en favoritövning i tankarna.