Julträning 2016

Såklart ska vi träna även mellan gröt och raketer (och lite till).
Schemat är äntligen klart så helgerna är räddade!

julschema-2016

Veckans info

Nu är det bara 3 veckor kvar på terminen så passa på och njut av all härlig träning för sen blir det ett par veckor med lite färre träningspass i gympasalen. Julschemat presenteras inom kort. Sista ordinarie veckan är alltså v50 (barngymnastiken kan ha andra sluttider – resp ledare meddelar själv). Nästa termin startar som vanligt v2.

Över till veckans pass:
Ikväll Tabata med viktskivor, imorgon HIT cirkelträning och på torsdag redskapslös Tabata.

Ha en underbar vecka och spendera mycket tid i gympasalen.

Veckans pass

Den här veckan blir det måndagstabata med stång (här finns möjlighet till riktigt tung stång så ta gärna 2 eller fler som kan kombineras – vi vill ju bli trötta!). På detta följer TRX som fixar till resten av musklerna så att kroppen blir jämnt behandlad.

Tisdagen HIT bjuder på ett ”mixat” pass där vi behöver en pumpstång med gott om färgglada vikter. Torsdagens Tabata kör vi helt utan tillbehör.

Ha en skön dag och så ses vi riktigt träningssugna ikväll.

 

Veckans godsaker

I gottepåsen hittar vi kettlebellstabata (måndag), HIT med pumpstång och bräda och redskapslös Tabata (torsdag). Bland allt smågodis finns också en rejäl bit stark TRX som gör att vi orkar smaska i oss allt det andra – testa absolut den också!

Ses ikväll

Vi söker barnledare

Hejsan, vi på Träningsforum i Tollarp söker nya barnledare till våren 2017.
Är du intresserad av att veta mer vänligen kontakta Elin (olsson_elin@live.se) för vidare information.

Hur håller vi värmen i vinterkylan?

Jo, genom att träna riktigt svettiga pass såklart!

Ikväll blir det en varm och go Tabata med lösa viktskivor (ta minst 2 likadana och gärna någon till) och het TRX som avslutning.
Imorgon tar vi ett eldigt HIT-pass med stång och bräda (liknar förra veckans pass så riktigt tunga stänger behövs) och på torsdag tänder vi Tabata-lågan med hjälp av step-bräda.

Ha en härlig vecka och glöm inte vantar och mössa.