NyårsLångTabata

Bara en liten kort natt kvar tills vi kör årets sista pass! Som ett riktigt nyårsfyrverkeri smäller vi av en lång härlig Tabata. Hela 1 1/2 timme med stång, kettlebell och lite hopprep men framförallt egna kroppen i en skön mix.
Helt enligt traditionen avslutar vi det hela med lite bubbel vid tolvslaget.

Ses klockan 10.30 imorgon! Välkommen!

Sista chansen innan skinka och gröt

Ikväll kör vi ett sista svettigt HIT-pass (med pumpstång och stepbräda) innan kroppen får lite välbehövlig vila och förfaller i det årliga frosseriet.

Det blir hårt, svettigt, roligt och såklart alldeles underbart för musklerna.
Ses kl 19!

Vårens schema

Lite kort julvila och sen är det dags igen…vi startar vecka 2 (9/1).

Vårens schema ser precis likadant ut för vuxna som det gjort under hösten.
Gratis-prova-på för vuxna hela vecka 2. Utnyttja det väl – prova allt och ta med alla du känner.

För barnen tillkommer ett extra pass redskapsgymnastik (kostar 100 kr extra för pass nr2 om du redan går på det andra redskapspasset). Dessutom slopar vi föranmälan till barnpassen – istället ska all anmälan och betalning (kontant/swish) ske på plats i gympasalen 7/1 kl 11-11.30. Först till kvarn gäller!

schema-vt17

Sista träningsveckan

Sorgligt men sant, nu går vi in i sista ordinarie veckan. Då tycker jag att vi alla anstränger oss lite till och kör minst ett extra pass (gärna varje dag…!) så det blir plats till mycket julskinka och annat.

Ikväll Tabata med stång, imorgon ett riktigt blandat HIT-pass (kettlebell, bräda, gummiband) och på torsdag en fartfylld redskapslös Tabata. Glömde jag nåt? Javisst ja, kvällens TRX som ger varje liten muskel en härlig utmaning.

Ses ikväll

Rivstart 2017 – lördagen 7/1 kl12-13

Ännu en gång startar vi det nya året med att bjuda på en timmes gratis träning för alla som vill. Inga förpliktelser eller andra krav, bara kom och ha roligt med oss.

Boka in i kalendern redan idag. Bjud sedan in alla du känner som kan tänkas vilja (eller behöva…) träna. Tänk på att det är alldeles gratis och jätteroligt.

rivstart-2017

Veckans info

Ikväll kör vi en kettlebellstabata där du behöver normaltungt + tungt klot (eller varför inte extratungt + jättetungt…?) och de muskler som ännu inte fått vad de tål ska få jobba med lite TRX därefter! Här lämnar vi inget åt slumpen – hela kroppen ska vara trött när vi går hem!

Imorgon på HIT ska vi ”klättra upp och ner för trappan” med hjälp av lite gummiband och hopprep. På torsdag lämnar vi alla redskap på hyllan och låter kroppen stå för belastningen på Tabatan.

Kul ska vi ha! Ses snart.