Sista rycket!

Då har vi nått slutet på en lång och härlig resa när vi nu säger tack och hej till vårterminen. Som vanligt känns det lite sorgset men vi får trösta oss med att det enligt vår egen kalender nu är sommar – möjligen håller inte vädret riktigt med men det kan vi ju inte påverka och det är både varmt och torrt i gympasalen.

Det blir alltså final ikväll med Tabata (med långa gummiband) och TRX. Uppmanar alla till dubbelpass denna sista kväll!

Sen blir det träningupphåll tills på torsdag då vi inleder sommaren med ett härligt box-pass (90 min). Det var länge sedan vi boxades så jag påminner om att du inte måste komma tillsammans med en partner och det är absolut inte farligt (men du blir trött…). Har du aldrig boxats? Kom och testa!

Påsken avklarad, äggen slut och orken påfylld!

Hoppas alla återvänt snyggt och prydligt från påskfirandet och parkerat kvasten i garaget så vi kan ta nya tag i gympasalen. Vi har fullt schema resten av veckan samt nästa måndag som blir sista dagen på vårterminen.

Den här veckan ägnar vi åt våra färgglada ”påskägg” (kettlebells) så påsken varar några dagar till, ikväll bla HIIT med ”kettlebell- och pulsmix” och på torsdag Tabata med kettlebell och stepbräda. Eftersom gårdagen var vilodag så bör du orka gå på riktigt många härliga pass under veckan – kanske en ”trippel” ikväll, ”dubbel” imorgon och avsluta snyggt med ett sista ryck på torsdag…

Full spurt mot påsken!

Då måste vi ha Funny kl 18, hitta till HIIT kl 19 och varva ner på Slow down kl 20. Vilken tisdag!!
Och imorgon är det förra terminens pass på styrkepasset kl 19… som ni alla har längtat efter!!
Och sedan jagas bollen på innebandyn kl 20.

Därefter paus till lördag kl 11, ett härligt Tabatapass.

Kämpa på med oss!

Påskspecial

Påskveckan ser schemat lite annorlunda ut än vanliga veckor. På torsdag är det INGEN träning så stanna hemma (vi vågar inte riskera att någon tar kvasten och flyger iväg åt fel håll…) och ladda med massor av ägg till långpasset på lördag då vi ska roa oss länge och väl.

Måndag Tabata med stång följt av TRX.
Tisdag HIIT med pumpstång och stepbräda.
Torsdag – vila!
Lördag lång-Tabata med stång, stepbräda, hopprep, kettlebell och såklart massor av redskapslösa övningar.

Tänk på att även måndag nästa vecka är helgdag och då vilar vi igen!

Ses snart.

Sommarträning!

Skulle tro att alla hoppas på en lika fin sommar som förra året men oavsett om vi blir bönhörda eller inte så har vi ett lika fint sommarschema som vanligt!
Boka in tisdag och torsdag i maj, juni och augusti så du inte missar något kul.

Sommarträningen ingår i årskorten, alla andra betalar löjligt låga 250 kr för att få njuta hela sommaren.

Sommarschema 2019

Slutet är nära!

Nåja, inte fullt så dramatiskt som det kanske låter. Det är bara terminen som närmar sig sitt slut och därför bör vi ta alla chanser som finns till träning. Stanna inne ett par veckor till och finslipa formen innan vi övergår till sommarlunk.

Den här veckan kör vi redskapslöst på både måndagstabatan och HIIT medan tosdagstabatan bjuder på hantlar.

Obs – ingen träning skärtorsdag, annandag påsk och valborg. Däremot långpass på påskafton!

Påskgodis!

Som traditionen bjuder kör vi ett långpass på påskafton.
Det blir Tabata med blandade redskap så chansen är god att du hittar just din favoritövning. Alla kan vara med! Gör bara ditt bästa så är det gott nog och det finns alltid alternativ om någon övning känns svår.

Skärmavbild 2019-04-07 kl. 20.16.47

Konkurrens

Vår värsta konkurrent är inte andra träningsanläggningar utan framförallt den sköna soffan och nu har det minsann dykt upp ännu en illasinnad figur som försöker hålla oss ifrån gympasalen. Den här filuren är känd under namnet VÅR och ses ofta i sällskap med sína kumpaner Sol, Värme och Grill. Akta dig noga för dessa! De vill dig bara illa,  för inte vill vi missa allt detta roliga:

Måndag Tabata utan redskap för konditionen och TRX för styrkan.
Tisdag HIIT med lite kettlebell, en aning stepbräda i en skön mix med redskapslösa övningar. Torsdag Tabata med exetube (gummiband).

Njut av en härlig vecka inomhus!