Tomte-Tabata!

Sista passet före jul! Släpp tomtarna lös (dock inte på loftet…) och lämna julbaket för en stund. Julklapparna behöver heller inte slås in just ikväll utan vik en timme för en stunds hälsovård i form av Tabata. Det blir redskapslöst så det är bara att komma och köra slut på kroppen.

Ses kl 19!

Snart är det vår igen!

Nu presenterar vi vårens program och det är med största glädje vi utökar med ett mellanpass även på måndagar och samtidigt välkomnar Helena som vuxenledare.

Vi börjar som vanligt vecka 2 med en gratis-prova-på-vecka på vuxenpassen, men eftersom måndagen är helgdag börjar vi först tisdag 7/1. Det betyder att även måndag vecka 3 räknas som prova-på.

Lägg även märke till att vi justerar våra priser lite. Nu ingår TIFs medlemsavgift i våra priser istället för att faktureras separat, dvs samma priser som tidigare och ingen extra betalning –  bara fördelar alltså! För att möjliggöra detta tar vi samtidigt bort terminskorten då det annars blir för svårt att hantera TIFs del. För barn behåller vi dock terminsbetalningar. Se prissidan för mer info.

Välkomna så snart helgerna är över, men missa inte våra härliga julträningar!

Schema VT20

Snart i mål!

Vi är inne på upploppet nu och det är hög tid att lägga in en spurt!
Rör dig lite fortare, hoppa lite högre, gör en extra burpee eller träna ett pass extra. Din kropp kommer att tacka dig när julfrosseriet väl sätter igång och det blir lite välbehövlig vila för kropp och själ.

Veckans spurtpass blir fullständigt redskapslösa (Tabata*2 och HIIT) så vill du ha redskap kanske TRX är ett alternativ? Spinningcykel kan väl också kallas för redskap…

Spurta veckan lång, för sen blir det ett par veckor med färre träningspass.

Varva upp!

Nu är det slutspurt inför julen! Vi har 2 härliga aktiva veckor på oss att få kroppen i god julform (rund 😁 är inte en giltig form före jul – däremot en utmärkt anledning att träna hårt efter jul…) så lägg på ett kol och träna några extra pass.

Idag Tabata med stång och sen passet för alla som vill bli starkare – TRX.
Tisdag HIIT med redskapsmix – hopprep, pumpstång och gummiband.
Torsdag Tabata med hantlar (ta 2st av samma vikt)

Glöm inte att det finns flera andra roliga pass också!

Snart är det jul!

Det kan vara tidernas kortaste julschema men så blir det när de röda dagarna ligger så perfekt.
Desto större anledning att komma på alla träningspass…!

Julschema2019