Gott och blandat

Om man skulle se på träning som på mat så förefaller vårt utbud som rena smörgåsbordet fullt av läckerheter. Enda skillnaden är att mat blir man mätt av medan träning bara lockar till mer och mer. Visst blir ni lite ”hungriga” nu…?

Ikväll smörjer vi kråset med Tabata med exetube (handtagsgummiband) och läckra TRX som är superbra för magen. Imorgon kan du ta lite dans till förrätt, gå vidare med riktigt tunga grejor (HIIT med pumpstång och stepbräda) och sen avnjuta Slow Down.
Onsdagens meny är som vanligt Mellanpass-mums och kryddigt Styrkepass och likt katter Spinner vi sen!
På torsdag serveras en het redskapslös Tabata och till efterrätt luftiga innebandybollar.

Smaklig måltid!

Det blir bätttre…

Har du haft träningsvärk efter terminsstarten? Bra, för då har träningen gjort nytta!😀 Och det blir bättre efterhand så kämpa på och ha roligt.
Veckans gott och blandat:
Måndag redskapslös Tabata följt av världens bästa redskap – TRX
Tisdag HIIT – kettlebell
Torsdag Tabata med gummiband

Mixa gärna med några andra roliga pass, tex spinning eller innebandy!

Prova-på och sen full fart!

Eftersom förra måndagen var helgdag bjuder vi på gratis prova-på även på alla kvällens (måndag 13/1) pass. Nyttja tiden väl och tillbringa hela kvällen i vårt goda sällskap 😀.

Veckans godbitar:
Tabata måndag är redskapslös, HIIT bjuder på cirkelträning och på torsdag kör vi Tabata med exetube (gummiband).

Glöm inte de andra spännande passen, tex spinning (måste bokas) eller varför inte testa innebandy där vi gärna ser fler deltagare i blandade åldrar och väldigt gärna lite tjejer för en bra mix.

Ses ikväll!

Välkommen tillbaka!

Idag är det terminsstart!
Slut på helger, slut på överdrivet ätande, slut på ledighet…nu väntar härliga tider med mycket träning. Som vanligt inleder vi med gratis prova-på den här veckan och måndag nästa vecka på vuxenpassen så har du inte varit med tidigare är det bara att testa så mycket du orkar. Full fart från start!

Veckans ständigt varierande pass:
tisdag HIIT med pumpstång och stepbräda
torsdag Tabata med ”vanlig” stång

Välkommen!