Hälsosamt att röra sig

Hoppas alla mår bra och inte glömmer bort att träna i dessa tider. Vi välkomnar alla FULLT FRISKA och såklart bör ni hålla avstånd och tvätta händerna!

Veckans varierade pass (smyger in lite redskap trots allt så var noga med handhygienen) ser ut så här:
måndag Tabata med hantlar och såklart TRX på det,
tisdag HIIT med pumpstång och stepbräda.
Torsdag Tabata med stepbräda

Välkommen!

Glöm inte!

Påminner om extrapassen imorgon lördag. Spinning kl 11 och Slow Down kl 12. Anmälan till spinningen via sms till mig 0708-244654.
Välkomna

Det är fortfarande viktigt att röra på sig om man känner sig frisk

//Bodil

Allt som vanligt?

Nu är ordinarie ledare tillbaka från semestern – stort tack till vikarierande Stephan och Elina – men frågan är om allt är som vanligt? Det finns ju ett litet och elakt virus som vill oss illa och osäkerheten är stor. Vi kör på med träning tills ny info kommer från myndigheterna eller något annat förändras. Vissa pass är dock inställda redan på förhand och det kan bli fler så håll koll på framförallt vår Facebook-grupp.

Lite restriktioner tvingas vi införa:
KÄNNER DU MINSTA LILLA SJUKDOMSSYMPTOM (ÄVEN VANLIG FÖRKYLNING ELLER BARA TRÖTTHET/HÄNGIG) SKA DU STANNA HEMMA!
Annars är du välkommen på träning (men försök hålla avstånd till övriga deltagare) förutsatt att du TVÄTTAR HÄNDERNA NOGA MED TVÅL INNAN DU GÅR UPP I GYMPASALEN.

Då var den tråkiga delen avklarad och vi byter till träning:
Tabatan blir redskapslös både måndag och torsdag (försöker använda så få redskap som möjligt tillsvidare). HIIT kör vi med stepbräda och hopprep. TRX är precis som vanligt.

Extra info

Veckorna 11-12 är Slow Down passet tyvärr inställt.
Istället blir det pass lörd 28/3 kl 11 Spinning och kl 12 Slow Down, samt lörd 18 april kl 11 Slow Down.
Glöm inte att anmäla er till spinningen om ni är sugna.

Välkomna

Håll ångan upp

Kämpa på lika tappert som vanligt och utmana dig lite extra där det går, ta tyngre redskap eller bara ta i lite extra. En ytterligare repetition på varje övning i tex ett helt tabatapass gör stor skillnad och kroppen kommer att tacka dig.

Veckans utmaningar:
måndag redskapslös Tabata och ett härligt TRX, tisdag HIIT med stång (ta i rejält nu – de är bara tunga på väg uppför trappan 😉) och långa gummiband. Avslutningsvis torsdagstabata med stepbräda.

Njut av en härlig vecka!