Sommar, sol och skönt i gräset

Idag blir det varmt och skönt i gröngräset och då är ju frågan vad vi ska välja för träningspass? Svårt detta…kanske något spännande vi längtat efter…som redskaplös Tabata?😉 Jaa, det kör vi på!

Ses kl 18.30 med massor av energi och en stor flaska vatten.

En hel vecka har redan passerat så nu längtar kroppen efter ett redskapslöst Tabatapass.
Det fixar vi ikväll kl 18.30

Ses i solen

Ändra inte det som är bra – alltså redskapslös Tabata idag också!

Redskapslös Tabata verkar vara allas favorit (även min) just nu så vi fortsätter det spåret idag också. Varierade övningar med gott om alternativ så att det ska passa alla.
Väderprognosen ser solfattig ut men det verkar hålla sig torrt och varmt så det blir nog skönt i gröngräset ändå. Kläder efter väder som vanligt!

Ses kl 18.30!

Vi älskar variation

Mycket variation är bra för då har kroppen ingen chans att lära sig och då blir träningen effektivare. Kanske även träningsvärken…?😉

Idag blir det ett HIIT-pass (eller helt enkelt ett intervallpass med mycket variation) helt utan redskap. Som vanligt anpassat så att alla kan vara med, så kom och njut. Kläder efter väder och ni som trodde att regnet i tisdags var dåligt väder hade fel – det var ett riktigt roligt pass och vädret var fint.

Ses i det gröna kl 18.30.

Att den omväxlande träningen är den mest effektiva, det vet vi. Därför skiftar vi och kör ett Tabatapass på tisdagen denna veckan.
Kroppen och våra gummiband blir redskapen vi använder.
Ses kl 18.30