Nu är vi igång!

Idag startar vi med höstens alla härliga träningspass och det känns skönt att vara tillbaka inomhus med i stort sett gamla vanliga rutiner. Vi gör allt vi kan för att hålla träningen säker och hoppas på en bra och rolig höst. Ett par nyheter i schemat piggar upp lite extra och när sommaruppehållet i år varit extra långt borde suget efter träning vara riktigt stort. Visst vill du komma igång igen?

Veckans som vanligt varierade pass bjuder på:
Måndag Tabata utan redskap.
Tisdag HIIT med stepbräda och hopprep.
Torsdag Expresstabata – PULS alltid utan redskap, STYRKA denna vecka med stång.

Missa inte allt det andra roliga! Hela v36 är gratis-prova-på så testa ALLT!
Tänk på att spinning tillsvidare är begränsat till max 5 deltagare och anmälan krävs.

Nu längtar vi till kvällen! Välkommen!

Utomhusfinal!

Idag kör vi årets sista sommar- och utomhuspass och som vanligt hoppas vi att vädergudarna är snälla mot oss. I vilket fall, så är det kläder efter väder som gäller.

Sammanfattningsvis har det varit torrt, kallt, blåsigt, varmt och vått (som en äkta svensk sommar) men hela tiden väldigt roligt med alla utepass och de flesta har varit riktigt välbesökta. Så tveka inte, utan kom och låt oss göra finalen minnesvärd!

Vad det blir? Vår sommarfavorit redskapslös Tabata såklart…

Ses 18.30 på gräsplanen.

Sista tisdagen med sommargympa. Det blir ett …. redskapslöst Tabatapass! Äntligen!!

Hoppas på torrare väder än i torsdags.
Dags för upploppet mot HT -20

Ses kl 18.30

Utomhus-Tabata ikväll

Ladda för en härlig redskapslös Tabata ute i det inte längre så gröna gräset
Det spås utmärkt träningsväder (uppehåll, svaga vindar, lagom temperatur) så passa på att få lite uteträning medan sommaren fortfarande dröjer kvar.

Ses kl 18.30

Hösten 2020

Ja, det blir höst i år också vare sig vi vill det eller ej! Det goda med det är att vi kan börja träna på allvar igen och nu kan vi äntligen presentera schemat. Start v36 (31/8). Hela v36 är gratis-prova-på på vuxenpassen.

Nytt för hösten är:

  • Nytt pass – Lätt-Tabata. Som det hörs på namnet är det en enklare variant på Tabata.
  • Nya pass – Express-Tabata Puls / Styrka. Kortare varianter där det ena alltid har fokus på kondition och det andra på styrka.
  • Mjukgympa (ni som gått på detta bör kunna välja Lätt-Tabata istället), Innebandy och Aerobics-Huaröd läggs ner.
  • Ny ledare på Familjegympan – Vi välkomnar Carolina!
  • Pga Corona kortar vi flera pass till 50 minuter för att minska trängsel i trappa och omklädningsrum. Passen anpassas även så att säkerhetsavstånd ska kunna hållas, mest märkbart på Spinning som begränsas till max 5 deltagare. Vi har också nya rutiner för betalning och kort/kvitto. Mer info finns på länken nedan:
    Info till träningsforums medlemmar inför hösten 2020

Info till Träningsforums medlemmar inför hösten 2020

Vi planerar att starta upp höstens pass v36 (31/8) som vanligt och med endast smärre ändringar i utbud och schema. Fullständigt schema presenteras inom kort.

Eftersom det är ett mycket udda år och vi tar pandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer på största allvar vill vi informera om de åtgärder vi gör för att så långt det är möjligt undvika smitta.

  • För att undvika trängsel i omklädningsrum och trappa kortas alla pass av till 50 min (eller i något fall börjar tidigare).
  • Spinning begränsas till 5 deltagare. Föranmälan krävs som vanligt.
  • Vi anpassar våra pass så att säkert avstånd till andra deltagare alltid ska kunna hållas.
  • Vi ökar rengöringen av våra redskap. Handsprit och desinfektionsmedel till redskapen kommer att finnas tillgängligt och vi ber er att alltid rengöra de redskap ni använt.
  • Föräldrar som hämtar barnen efter barngympa ombedes att vänta utomhus så så att de som ska till nästa pass kan komma in utan trängsel och antalet personer hålls under gränsen för sammankomster.
  • Som vanligt bör du tvätta händerna före och efter träning samt stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom.
  • Rekommendationen är fortfarande att undvika ombyte i omklädningsrum så vi ser helst att ni kommer ombytta och duschar hemma.

Nya instruktioner för betalning och kort/kvitto.

Följande gäller vuxenpassen, regler för barngymnastiken meddelas av resp. ledare.

Vecka 36 är gratis-prova-på på alla vuxenpass men vi ber dig att betala ditt träningskort så fort som möjligt och gärna redan före terminsstart. Vi kommer att skriva kort och kvitto i förväg och dela ut till er som bor i Tollarp.

Bor du utanför Tollarp får du kort och kvitto i samband med träning.

För att detta ska fungera bör du betala så tidigt som möjligt samt skriva åtminstone namn, telefonnummer och adress (gatuadress räcker inom Tollarp om inte allt får plats) på betalningen.

Har du missat informationen eller börjar senare än v36 kommer du att få kort och kvitto så snart betalningen kommit in.

Vi kommer inte att stå i entrén och kolla/skriva kort. Istället sker kontroll uppe i gympasalen och du måste vara beredd på att visa upp ditt träningskort.

Vi ber om förståelse för de här begränsningarna och hoppas att det inte blir onödigt besvärligt. De är till för allas bästa och för att vi ska kunna träna på ett säkert sätt.

Hälsningar

Träningsforums styrelse och ledare

Utomhustabata

Välkommen på ännu en redskapslös Tabata i det gröna. Det gröna börjar visserligen anta en annan nyans och konsistens men det är åtminstone varmt och torrt så det blir härlig uteträning idag också.
Ses på gräsplanen kl 18.30

Tisdag igen och dags för ett redskapslöst Tabata-pass.
Nu är vi igång och startar upp oss inför höstterminen.
Kom ihåg att ni är helt grymma!

Ses kl 18.30

Idag ska vi svettas!

Årets varmaste dag utlovas och det firar vi med en redskapslös Tabata i gröngräset. Kom, njut och svettas i glatt sällskap men glöm inte att dricka ordentligt hela dagen.
Ses på gräsplanen kl 18.30.

Äntligen augusti

För att ni ska kunna planera er vecka så påminner jag redan idag om att sommarschemat drar igång denna veckan.
Tisdag och torsdag kl 18.30 på gräsplanen, precis som innan uppehållet.
Imorgon fortsätter vi där vi slutade, alltså redskapslöst Tabatapass.

Ses imorgon