Info till Träningsforums medlemmar inför hösten 2020

Vi planerar att starta upp höstens pass v36 (31/8) som vanligt och med endast smärre ändringar i utbud och schema. Fullständigt schema presenteras inom kort.

Eftersom det är ett mycket udda år och vi tar pandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer på största allvar vill vi informera om de åtgärder vi gör för att så långt det är möjligt undvika smitta.

  • För att undvika trängsel i omklädningsrum och trappa kortas alla pass av till 50 min (eller i något fall börjar tidigare).
  • Spinning begränsas till 5 deltagare. Föranmälan krävs som vanligt.
  • Vi anpassar våra pass så att säkert avstånd till andra deltagare alltid ska kunna hållas.
  • Vi ökar rengöringen av våra redskap. Handsprit och desinfektionsmedel till redskapen kommer att finnas tillgängligt och vi ber er att alltid rengöra de redskap ni använt.
  • Föräldrar som hämtar barnen efter barngympa ombedes att vänta utomhus så så att de som ska till nästa pass kan komma in utan trängsel och antalet personer hålls under gränsen för sammankomster.
  • Som vanligt bör du tvätta händerna före och efter träning samt stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom.
  • Rekommendationen är fortfarande att undvika ombyte i omklädningsrum så vi ser helst att ni kommer ombytta och duschar hemma.

Nya instruktioner för betalning och kort/kvitto.

Följande gäller vuxenpassen, regler för barngymnastiken meddelas av resp. ledare.

Vecka 36 är gratis-prova-på på alla vuxenpass men vi ber dig att betala ditt träningskort så fort som möjligt och gärna redan före terminsstart. Vi kommer att skriva kort och kvitto i förväg och dela ut till er som bor i Tollarp.

Bor du utanför Tollarp får du kort och kvitto i samband med träning.

För att detta ska fungera bör du betala så tidigt som möjligt samt skriva åtminstone namn, telefonnummer och adress (gatuadress räcker inom Tollarp om inte allt får plats) på betalningen.

Har du missat informationen eller börjar senare än v36 kommer du att få kort och kvitto så snart betalningen kommit in.

Vi kommer inte att stå i entrén och kolla/skriva kort. Istället sker kontroll uppe i gympasalen och du måste vara beredd på att visa upp ditt träningskort.

Vi ber om förståelse för de här begränsningarna och hoppas att det inte blir onödigt besvärligt. De är till för allas bästa och för att vi ska kunna träna på ett säkert sätt.

Hälsningar

Träningsforums styrelse och ledare