All träning inställd resten av året!

Kära medlemmar, det är inte utan sorg i hjärtat vi nu meddelar att ledare och styrelse idag gemensamt har beslutat att ställa in all träning under resten av året. Det gäller alltså både de tre kvarvarande ordinarie veckorna och all jul-träning. Vårt mål är att att starta vårterminen som vanligt vecka 2 men det är såklart beroende på hur pandemin utvecklas och vi kommer att ge besked i början av 2021.

Då Region Skåne nu helt avråder från träning inomhus och andra träningsanläggningar också ställer in sina gruppträningar vågar vi inte längre riskera att någon smittas för att vi så gärna vill hålla igång passen. Även om det handlar om personligt val och eget ansvar att delta, känner vi att vi som förening inte kan riskera våra medlemmars hälsa.

Vi ber om förståelse för det här beslutet och önskar er alla en så god jul det bara är möjligt detta underliga år. Ta hand om er, håll avstånd, kör gärna lite egenträning och så ses vi förhoppningsvis snart igen.

Inställt pass

En uppdatering för er som hellre läser på hemsidan än i Facebook-gruppen. Mellanpasset på onsdagar ställer in resten av året pga Corona.
Vi hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaka nästa termin som vi såklart hoppas ska vara utan restriktioner.
Ta hand om er där ute!

En vecka i taget…

Det känns som att vi får ta en vecka i taget nu och helt enkelt se hur det allmänna läget utvecklas men vi tror fortfarande på att fortsätta hålla träningen igång. Antalet deltagare på passen har minskat och någonstans passeras en gräns för när det är lönt att fortsätta. Lätt-Tabatan på tisdagar ställs därför in, medan övriga pass ser ut som förra veckan.

Veckans gott-och-blandat:
Måndag Tabata med stång, tisdag HIIT utan redskap och torsdag ExpressTabata-styrka med hantlar.

Var rädd om dig, håll avstånd och träna gärna om det känns bra.

Vi håller igång

Som ni säkert sett gör vi vårt bästa för att hålla igång träningen på ett säkert sätt. De flesta passen fortsätter som vanligt men är anpassade så att vi ska kunna hålla avstånd. Spritning av redskap är viktigt och här har vi alla ett ansvar precis som när det gäller avstånd mm. Motion är friskvård och om vi alla hjälps åt kan vi träna på ett säkert sätt hos oss.

Så kom och njut redan ikväll när det blir redskapslös Tabata och TRX.
Även HIIT är redskapslöst och Expresstabata-styrka på torsdag blir med gummiband!.

Mellanpasset på måndagar och Barngympa 5-6 år har ”corona-paus”, övriga kör på som vanligt (med anpassningar). Välkommen!

Lite passinfo!

På mellan- och styrkepasset har vi tidigare haft lite löpning runt i salen.
Detta har vi nu ändrat och anpassat så vi står kvar på våra platser under hela passet

I dessa märkliga tider

En del undrar säkert varför det är så tyst från oss styrelse/ledare angående de senaste restriktionerna och saken är den att vi inte riktigt vet hur vi ska ställa oss och därför har vi heller inte lyckats ta ett beslut. De flesta vill att vi fortsätter med våra pass så det kommer vi alltså att göra så länge det inte kommer nya restriktioner/krav eller helt ankelt att det blir för få deltagare på passen. Det kan därför bli så att någon ledare väljer att ställa in sitt pass så håll uppsikt på framförallt Facebook-sidan.

För att det ska fungera ber vi alla att vara extra försiktiga, hålla avstånd, sprita så mycket det går och såklart att stanna hemma om inte hälsan är på topp. Vi anser att vi har så gott om plats i gympasalen att avstånd inte är ett problem, men var försiktig i trappan och omklädningsrummen. Använd handsprit, ytdesinfektion och sunt förnuft flitigt!

Nog med de tråkiga förmaningarna. Lite roligt ska vi väl ändå ha – veckans variabla pass tex:
måndag Tabata med stepbräda, tisdag HIIT med TRX/kettlebell (det blev ju riktigt kul senast!) och så torsdagens ExpressTabata-styrka där vi ska ha lösa viktskivor (ta många)

Ta hand om er därute så ses vi snart