Veckans info

Tyvärr kan vi ännu inte ge klart besked om terminstarten. Det vi vet är att nuvarande restriktioner förlängts till 7/2 och det råder viss oklarthet i om vi alls får boka gympasalen och i vilken utsträckning den får användas. Vi återkommer så snart vi har klara besked. Förmodligen är det få som skulle uppskatta om vi startade för tidigt och vi föredrar att hålla oss på den säkra sidan och inte riskera någon smittspridning. En försiktig gissning är att vi kanske kan komma igång i mars men det är såklart väldigt osäkert.

Vi fortsätter med live-tabata och blandade sporadiska online-pass.

Tabata varje måndag och torsdag (dock ej under v6) kl.18.30 och passen ligger kvar för dig som hellre tränar på andra tider. På Tabatan på torsdag kan du som vill köra med ett enkelt redskap (det går bra även utan) – har du en hantel är det perfekt, en lös viktskiva eller vattenfylld PET-flaska eller vad som helst som väger något kilo funkar också.

Håll ut, det finns ett slut även på elände!

Ny vecka, men samma allt annat…

I väntan på bättre tider (virusfria sådana, eller åtminstone med lättade restriktioner) fortsätter vi i samma spår. Välkommen på live-sänd redskapslös Tabata måndag och torsdag kl 18.30 och kanske något spontanpass däremellan.

Alla onlinepass ligger kvar i vår facebookgrupp så vill/kan du inte vara med direkt går det alltid att träna precis när du vill.

Var rädda om er och håll igång så gott det går.

Tröstträning

Idag är det måndag v2 och det har i många år betytt start för vårterminen och ofta sprängfullt i gympasalen men i år får vi fortsätta sväva i ovisshet om när det är lämpligt/säkert att börja träna tillsammans igen. Lita på att vi sätter igång så fort det bara går!

Tillsvidare kör vi lite tröstträning i form av live-tabata (i vår facebookgrupp) varje måndag och torsdag kl 18.30 så nu är det bara att röja ett par kvadratmeter fri yta – tänk på att man kan faktiskt träna även utomhus eller kanske i uterummet eller garaget – och ställa upp lämplig skärm framför dig och så kör vi ett nästan-tillsammans-pass redan ikväll!

Det kommer även att dyka upp blandade sporadiska pass så håll ögonen öppna.
Alla live-pass ligger kvar i fb-gruppen så du kan faktiskt hänga på precis när du vill om inte tiden passar.

Nu kör vi!