Påsk på ingång

Det blir visst påsk även detta underliga år minsann. Några extra dagar till ledighet, vila och träning är ju aldrig fel men det får såklart lite inverkan på våra live-pass.
Den här veckan blir det live-Tabata måndag och ONSDAG kl 18.30. Nästa vecka är det tisdag och torsdag som gäller. Såklart pga härliga röda dagar då vi helst tränar på annan tid än kvällen.

Onsdagspasset blir en liten påskspecial där ett påskigt redskap behövs – en KVAST!
Det funkar även med en mopp, stång (utan vikter) eller längre skaft/pinne e.d. även om en kvast är såå passande. Katt och kittel är dock inte nödvändiga tillbehör.

Njut av påsk, ledighet och förhoppningsvis även sol och vårvärme.

Det går mot bättre tider

Sommarhalvåret har inletts och snart blir det även sommartid. Det hörs ju bara på namnen att det är bättre tider på ingång, men inte nog med det för redan nu kan vi utlova sommarträning där vi faktiskt kan träffas (om än med rejäla avstånd) igen. Med start i maj blir det utomhuspass varje tisdag och torsdag. Mer info och schema kommer inom kort.

Mer närliggande aktiviteter är sedvanliga live-Tabata måndag och torsdag kl 18.30 och blandade onlinepass däremellan.

Ut och få lite frisk luft men kom tillbaka in i tid för att vara med på livepassen.

Allt är precis som vanligt

Ibland känns det som att jag bara skriver ett inlägg för sakens skull. Inga nyheter alls, allt är precis som förra veckan och visst finns det en viss form av trygghet i det, så det är kanske inte så illa trots allt…
Alltså blir det redskapslös live-tabata måndag och torsdag kl 18.30 varvat med lite andra onlinepass.

Var rädd om dig och träna så gott det går på egen hand.

Den som väntar på nåt gott…

…får ibland vänta länge. Det tycks gälla både våren, vaccinet och ett normalt liv. Som tur är, finns goda möjligheter till livsuppehållande aktiviteter som tex våra online-pass. Det verkar som att de flesta är nöjda med det vi erbjuder just nu så vi fortsätter på inslagen väg med live-tabata måndag/torsdag och blandade pass därutöver. Obs – synpunker är alltid välkomna!

Passen bör kunna köras av alla. Dock är det svårt att få upp pulsen ordentligt utan ”hopp och studs” men om du inte kan/vill hoppa går det alltid bra att gå istället. Man kan även byta till valfri ”hopplös” övning – kanske en som vi precis gjort om fantasin inte vill komma med något nytt.

Håll ut, håll igång, njut av det du kan 😊