Tollarps IF-Träningsforum = skilsmässa!

Styrelsen för Tollarps IF och gymnastiksektionens (dvs Träningsforum) styrelse och ledare har kommit överens om att vi ska dela på oss. En tids förhandlingar mynnade ut i ett förslag som presenterades på TIFs årsmöte och godkändes av mötet. Det innebär att TIF lägger ner sin gymnastiksektion och att vi som i allt representerar Träningsforum kommer att bilda en ny förening där våra inventarier (redskap) medföljer till fullo. Vi kvarstår i TIF tom sista augusti i år och fram till dess är allt som vanligt.

Främsta anledningarna att vi delar på oss är att gymnastiken och övriga TIF utvecklats åt olika håll och inte längre drar nytta av varandra samt att verksamheterna är så olika att vi svårligen kan samarbeta i de verktyg som står till buds. Ingen ovänskap eller hårda ord alltså, utan rent praktiska skäl för att underlätta för båda parter.

Arbetet med att bilda ny förening har påbörjats och resultaten kommer att meddelas på hemsidan och i facebookgruppen som vanligt. Vi ska göra allt för att ni som medlemmar ska märka så liten skillnad som möjligt och vi hoppas såklart att ni alla följer med oss till den nya föreningen när höstterminen startar. Är du rent av sugen på att bidra i nya föreningen eller i uppstarten är du välkommen att höra av dig till oss i styrelsen.

Givetvis svarar vi på alla frågor i den mån vi kan och vi kommer självfallet att informera löpande. Hys ingen oro, detta kommer att bli bra. Med lite tur och en del arbete blir det ännu bättre!

Mot en ny och bättre framtid!

Säsongsfinal

Nu går vi in i sista veckan på vårsäsongen/-terminen. Aldrig trodde jag väl att vi skulle avsluta en säsong som vi inte ens börjat på, men ordet ”normalt” verkar ha fått en helt ny betydelse numera. Nåväl, en vecka till med onlinepass innan vi förflyttar oss ut på gräsmattan och eftersom det fortfarande är ganska kyligt är det nog bra med ett par dagar till i stugvärmen. Live-Tabata måndag och torsdag 18.30 och lite blandat däremellan.
Passa på att njuta av de sista innepassen.

Sommaren närmar sig…

och med den kommer vårt sommarschema!
Med början i maj startar vi upp UTOMHUSTRÄNING precis som förra sommaren. Vi träffas alltså på gräsplanen vid skolan oavsett väder och roar oss med blandad träning. Som vanligt öppet för alla och alla kan vara med. Klä dig efter vädret och ta gärna med en matta, handduk eller annat passande underlag ifall det är vått i gräset.

Det finns gott om plats så det blir absolut säkert avstånd för alla. Tänk bara på att ta dig dit på egen hand och att omklädningsrummen är stängda. Och såklart att stanna hemma om du inte är fullt frisk.

Du som köpte årskort hösten 2020 tränar såklart gratis. Övriga betalar 70 kr/pass eller köper ett mycket förmånligt 20-kort (2 st 10-kort) för 300 kr. Bankgiro eller Swish som vanligt.

April ut kör vi fortsatt online. Just idag är det ju strålande vackert väder så ett tips kan vara att köra kvällens live-Tabata på uteplatsen eller gräsmattan.

Här kan du ladda ner Sommarschema 2021 som pdf!



Online-pass ett tag till

Vi fortsätter enligt plan, dvs vi kör online hela april och sen flyttar vi ut (info kommer). Inga fler helgdagar i sikte och därmed är det måndag och torsdag 18.30 som gäller för live-tabata om du vill träna någotsånär ”tillsammans” med andra.

Håll igång, håll avstånd och träna så flitigt det går!

Vardagen återuppstår

Så tog då påsken slut lika snabbt som helger brukar göra och vardagen återuppstod igen. Tack och lov för ännu en kortvecka, som dock för med sig vissa ändringar i vårt onlineschema. Eftersom det var röd dag igår, kör vi live-Tabata tisdag och torsdag den här veckan. Bara att ladda upp och börja längta alltså – vi kör live kl 18.30 ikväll och det blir ett lite ovanligt tema…(avslöjar inget i förväg mer än att det är redskapslöst)😊.