Ikväll är det dags att ses igen och peppade som bara den.
Glöm inte underlag och bra kläder.
Ses kl 18.30

Dagens pass inställt!

Tyvärr måste vi ställa in idag. Inte pga regn men för att kommunen slarvat bort vår bokning och då kommer vi inte åt vare sig redskap, musik eller annat vi behöver.

Utomhusträning ikväll!

Torsdag=utepass=härligt! Ser ut att bli rätt bra väder men ta som vanligt med något att ligga på för det blir ett par trevliga övningar nere i gräset.
Ses ikväll!

Tisdag

Dags att ses igen!
Påminner om underlag om ni önskar.
Kläder efter väder så ses vi ikväll kl 18.30

Fantastiskt väder för ett utepass

Vädergudarna är med oss, vi kommer att få en alldeles underbar stund i gröngräset ikväll när det är dags för utepass igen. Idag blir det Tabata med redskap för första gången på länge. Våra gummiband är rena och fräscha och längtar efter att användas så kom och sträck ut dem ikväll kl 18.30.

Äntligen!

Då är det äntligen dags för mig att hålla ett pass TILLSAMMANS med er!
Jag hoppas på att kunna ha en del övningar på marken, så ta gärna med en handduk eller liggunderlag om ni önskar.
Och såklart kläder efter väder!

Ses kl 18.30

Sommaren är här!

Nåja, kanske inte vädermässigt men nu börjar våra sommarpass och därför är det sommar. Precis som förra året är det UTOMHUS hela tiden och därmed ”kläder efter väder” helt enkelt. Tyvärr ser väderprognosen inte så lovande ut för tisdagens pass som blir redskapslös Tabata men det är ju första gången på mycket länge som vi kör ett ”tillsammanspass” så tveka inte – lite regn dör vi inte av…

Tänk på att det är 10-kort som gäller (2 st 10-kort för 300 kr – billigt!) eller ett årskort köpt hösten 2020 (giltigt tom VT-21, sommaren ingår) alternativt engångspris (via swish).

Vi ses kl 18.30 på gräset/fotbollsplanen vid skolan. Kom ombytt för omklädningsrummen är stängda. Nu ska vi ha roligt – välkommen tillbaka!