Utomhusfinal

Ikväll kör vi sommarens sista uteträning och solen ser ut att göra oss sällskap så missa inte finalen i form av ett härligt intervallpass i det gröna. På torsdag är det inget pass så vi får ladda upp på egen hand inför höststarten nästa vecka.

Och så en glad nyhet – vi hoppas kunna återstarta Aerobics i Huaröd och Annelie kör ett prova-på-pass 9/9 kl 19 i klubbhuset. Kom gärna dit eller hör av dig till Annelie om du är intresserad men inte har möjlighet att delta just den dagen.

Ses ikväll 18.30.

Ikväll kör jag mitt sista sommarpass innan vi kryper in.
Kom och njut av kvällen på bästa sätt, med svett och friskluft.

Ses kl 18.30

Höststart och ny förening!

Nu är det helt klart – Träningsforum är en egen förening. Du kommer att känna igen det mesta från tidigare även om vi har ett par små nyheter, bla ny logga och nya rutiner för betalning och medlemskort.

Vi startar upp inomhusträning v36 och hela v36 är gratis-prova-på för vuxna.
Barn 5-6år börjar v37. Begränsat antal – föranmälan!

Medlemsavgiften som alla föreningar måste ta ut har vi bestämt till 150 kr, men precis som tidigare är den inkluderad i ditt träningskort.

Vi firar nystarten med ett specialerbjudande för vuxna:
Träningskort för hösten 2021 – 550 kr (inkl medlemsavgift)
eller
Träningskort för hösten 2021 plus hela 2022 – 1650 kr (inkl medlemsavgift)
Ordinarie pris är 1350 kr (inkl medlemsavgift) för helår.
Barn betalar 375 kr/termin varav 75 kr är medlemsavgift.

Betalar gör du antingen via bankgiro 5712-7730 eller swish 123 365 22 45. (OBS – NYA NUMMER). I betalningen anger du namn, fullständigt personnummer, email-adress och mobilnummer så att vi kan skicka ditt medlems-/träningskort och kvitto som pdf. Du kan antingen skriva ut detta eller helt enkelt spara det i telefonen så att du kan visa upp kortet på träningspassen. Väljer du 10-kort måste detta skrivas ut och tas med när du tränar

Övrigt bra att veta:
Årsmöte hålls i mars. Styrelsen fram till årsmötet är samma som i den gamla gymnastiksektionen (Ulrika, Susanne, Micke, Eric, Maria, Stephan, Annelie, Sanna).
Rabatten på Intersport gäller inte längre.

Och så schemat!
Fortfarande med lite corona-anpassningar för säker träning.
Vi har även planer på att återstarta Aerobics i Huaröd på torsdagar ifall intresse finns. Är det något som intresserar dig får du gärna höra av dig till Annelie på 0733563686.

Barn 5-6 år och familjegympan har föranmälan till respektive ledare – först till kvarn!

Slut på regn???

Torsdag och solsken (hoppas det fortsätter). Då ska vi njuta av ett härligt utepass i det numera så välväxta gröngräset. Kläder efter väder och kanske något att ligga på och så ses vi kl 18.30.

Nu är vi lite igång så det gäller att inte tappa farten.
Bäst att hänga på ikväll kl 18.30 som vanligt.
Kläder efter väder.

Hoppas vi ses!

Stigande formkurva?

Det är visst en och annan som tycker det är svårt att komma igång efter sommaren men då kan det ju bara bli bättre och bättre även om början är lite tung. Vi gör ett nytt försök att väcka upp konditionen ikväll med ett härligt utepass i det gröna och vädret ser ut att bli perfekt för ändamålet så kom och njut. Vi ses ikväll 18.30.

Då är det dags för mitt sommarpass igen.
Kom ihåg kläder efter väder och så kämpar vi på tillsammans.

Ses kl 18.30

Slut på vilan

Så blev det plötsligt augusti och då drar vi igång utepassen igen på tisdagar och torsdagar under hela månaden.
Vecka 36 startar vi äntligen upp på riktigt inomhus och hoppas såklart att vi ska kunna ha normal verksamhet under hösten.
Från 1/9 lämnar Träningsforum Tollarps IF och startar upp som en egen förening. Det mesta ska vara detsamma som tidigare förutom att vi kommer att ha nya swish- och gironummer så det är viktigt att du inte betalar in höstens träningsavgift till de gamla nummerna!
Det kommer ett fint erbjudande för att fira uppstarten och vi kommer även att sälja Newbodykläder direkt från höststarten så du har lite mer än själva träningen att se fram emot.

Välkommen tillbaka och vi ses väl på gräsmattan redan den kommande veckan?