Höststart och ny förening!

Nu är det helt klart – Träningsforum är en egen förening. Du kommer att känna igen det mesta från tidigare även om vi har ett par små nyheter, bla ny logga och nya rutiner för betalning och medlemskort.

Vi startar upp inomhusträning v36 och hela v36 är gratis-prova-på för vuxna.
Barn 5-6år börjar v37. Begränsat antal – föranmälan!

Medlemsavgiften som alla föreningar måste ta ut har vi bestämt till 150 kr, men precis som tidigare är den inkluderad i ditt träningskort.

Vi firar nystarten med ett specialerbjudande för vuxna:
Träningskort för hösten 2021 – 550 kr (inkl medlemsavgift)
eller
Träningskort för hösten 2021 plus hela 2022 – 1650 kr (inkl medlemsavgift)
Ordinarie pris är 1350 kr (inkl medlemsavgift) för helår.
Barn betalar 375 kr/termin varav 75 kr är medlemsavgift.

Betalar gör du antingen via bankgiro 5712-7730 eller swish 123 365 22 45. (OBS – NYA NUMMER). I betalningen anger du namn, fullständigt personnummer, email-adress och mobilnummer så att vi kan skicka ditt medlems-/träningskort och kvitto som pdf. Du kan antingen skriva ut detta eller helt enkelt spara det i telefonen så att du kan visa upp kortet på träningspassen. Väljer du 10-kort måste detta skrivas ut och tas med när du tränar

Övrigt bra att veta:
Årsmöte hålls i mars. Styrelsen fram till årsmötet är samma som i den gamla gymnastiksektionen (Ulrika, Susanne, Micke, Eric, Maria, Stephan, Annelie, Sanna).
Rabatten på Intersport gäller inte längre.

Och så schemat!
Fortfarande med lite corona-anpassningar för säker träning.
Vi har även planer på att återstarta Aerobics i Huaröd på torsdagar ifall intresse finns. Är det något som intresserar dig får du gärna höra av dig till Annelie på 0733563686.

Barn 5-6 år och familjegympan har föranmälan till respektive ledare – först till kvarn!