Gott nytt år

Året går mot sitt slut och vi firar traditionsenligt med ett långpass nyårsafton kl 10.30-12.00 avslutat med bubbel vid tolvslaget (det första, alltså…).

Det blir Tabata med massor av blandade övningar där vi förutom en hel del redskapslöst även ska ha stång, gummiband och kettlebells. Kom och ha roligt med oss och ta gärna med en vän som också behöver röra på sig.

Vårstarten blir v2 (10/1) och det är som vanligt gratis (gäller vuxenpassen) hela v2.
Barngympan delas upp på 2 grupper, 5 resp 6 år, och det innebär även att torsdagstabatan börjar en halvtimme senare, kl19. Annars är allt detsamma som under hösten!

Liv efter jul…?

Det finns minsann ett liv efter jul (för alla utom grisen) också så när vi nu har latat oss och smörjt kråset med skinka, köttbullar och allehanda godsaker borde kroppen längta efter att få röra på sig. Likt julens många rätter och nöjen kör vi ett riktigt julbordspass ikväll – det blir ett cirkelpass med massor av redskap och övningar för hela kroppen.

Tveka inte, kom och ge kroppen en härlig återställare. Ses 18.30!

Hoppas vi ses ikväll när vi kör ett lite äldre styrkepass.
Spännande att se vad vi orkar med stången!

Välkomna kl 18.30

God Jul

Visst känns det ibland som att tiden springer iväg, men den här hösten är verkligen speciell. Det har gått otroligt fort sen starten i september och nu är vi redan inne på upploppet – detta är sista ordinarie veckan för året innan julefriden infinner sig och vi tar det lite lugnare (dock inte under traningspassen…). Kör hårt nu, ge inte upp utan kom och träna hela veckan så att kroppen blir riktigt glad.

Veckans pass-info: måndagstabata – kettlebells, HIIT – handtagsgummiband, expresstabata_styrka – redskapslöst.

Och så ”skink-gympan”…

Litet jubileum

Idag firar vi Tabata nummer 550 (med mig som ledare alltså) och det är väl en del av er som varit med ända sen vi började med Tabata 2013. Det vore väldigt kul om alla som någonsin varit med på ett Tabatapass dyker upp ikväll så lägg julpysslandet åt sidan en timme och kom ner till gympasalen och ha roligt.

Veckoinfo: måndagstabata – redskapslöst, HIIT – pumpstång och stepbräda, torsdagstabata (styrka) – gummiband.

Snart är det JUL, ge inte upp innan vi är i mål!

Flera platser lediga på spinningen ikväll pga diverse återbud. Någon som är sugen så ses vi kl 20