Tema

Årets första månad är så gott som avklarad – skönt, tycker nog de flesta – och det gick faktiskt rätt fort. Nu gäller det att undvika alla elaka virus och hålla träningen igång så vi kan få må riktigt bra. Ett litet tema kanske kan hålla humöret upp? Veckan går i stångens tecken, alltså (tung) stång på måndagstabata, HIIT och expressstyrketabatan.

På fredag kan vi säga som Julius Caesar skulle sagt om han varit med: jag kom, jag såg och jag lyfte stången!

Ny vecka

Måndag igen, märkligt att det ska behöva hända varje vecka…
Nåja, vi gör som vanligt – full fart mot helgen med hjälp av bra och rolig träning.
Vad sägs om måndagstabata utan redskap, HIIT med ”handtagsgummiband” och styrketabata (torsdag) med hantlar? Och såklart alla andra roliga pass som vanligt!

Inställt!

Veckans Slow downpass är tyvärr inställt.
Passa på att njuta av de övriga passen så hoppas jag vi ses igen nästa vecka / Bodil

Uppvärmningen (prova-på) klar, nu kör vi!

Det blev lite av en rivstart förra veckan. Fin träningsvärk redan efter måndagen och sen bara fortsatte det på den inslagna vägen. Ska vi se om vi kan upprepa det den här veckan…?
Glöm inte betala årskortet och ha kvittot redo i telefonen eller utskrivet!

Detta roliga (och lite till) ska vi syssla med den här veckan:
Måndag Tabata med stång, Tisdagens HIIT bjuder på en härlig combo av TRX och puls och till sist expresstabata med gummiband på torsdag.

God fortsättning eller kanske god start?

Oavsett vilket det är för just dig, så hälsar vi alla medlemmar – gamla som nya – välkomna när vi nu återupptar fullt schema efter julvilan. Som vanligt är v2 en gratis-prov-på-vecka (gäller vuxna) men vet du med dig att du ska fortsätta träna hos oss får du gärna betala redan nu för att underlätta administrationen. Du får kvitto och träningskort på email – kortet ska visas upp vid begäran (i telefon eller utskrivet).

OBS – Mellanpasset börjar inte förrän v3 (ingen prova-på) men redan idag kör vi igång med Tabata och TRX.

Vi har gott om plats, alla redskap rengörs, handsprit finns och passen är anpassade för bästa möjliga säkerhet. Håll avstånd, tvätta händerna och ha roligt. FHM rekommenderar att vi fortsätter träna!

Veckans pass-info:
Måndag Tabata med ”handtagsgummiband”, tisdag HIIT med hopprep och stepbräda, torsdag expresstabata-styrka med kettlebells.

Kom, ha roligt och träna så mycket du orkar.