Sista rycket

Sista veckan med fullt schema! Gör ett litet ryck och gå på riktigt många pass den här veckan så du avslutar säsongen på topp. Sen fortsätter du såklart vara flitig på sommarpassen och gärna däremellan också, eller hur?

Veckans passinfo:
Måndag Tabata med stång, tisdag redskapslös HIIT och finalen på torsdag blir redskapslös styrketabata.

Skin ikapp med solen, även om vi är inomhus åtminstone denna vecka också.

Två veckor kvar!

Ja du läste rätt, det är bara två veckor kvar innan det blir sommar(-schema)!
I år låter vi vädret bestämma om vi ska vara inne eller ute och det meddelar vi ibland så sent som samma dag som träningspasset så håll lite koll på hemsidan och facebookgruppen.

Tisdagar och torsdagar – förutom då det råkar vara helgdag – kl 18.30-19.30 är tiden. Reservera alla tillfällena i din kalender redan nu.

Men innan dess kör vi som vanligt, bla med cirkelträning imorgon tisdag (HIIT) och redskapslös styrketabata på torsdag. Kör hårt – veckan är kort…

Glad Påsk

Den här veckan har ingen torsdag och nästa vecka saknar en måndag – åtminstone när det gäller våra gemensamma träningspass. Nyttja de andra dagarna väl och njut av lite påskledigt och kanske några träningar på egen hand.

Ikväll blir det Tabata med stepbräda och imorgon HIIT med en TRX/kettlebells-mix.

April med tillhörande aprilväder

Det bästa man kan säga om rådande väder är att det är perfekt för inomhusträning så ställ tillbaka grillen, kasta in löparskorna i garderoben och skynda dig ner till gympasalen för en stund med svettigt samkväm.

Veckan bjuder bland annat på redskapslös måndagstabata, HIIT med gummiband (handtagsvarianten) och styrketabata med kettlebells.

April är för övrigt vårens sista ordinarie månad. I maj går vi över på sommarschema, men mer om det när det närmar sig.