Just nu skiner solen, men vi låter oss inte luras av det, så ikväll blir det inomhus… igen.
Gammalt stångpass står på schemat, so just do it!

Ses kl 18.30

Väderprognosen säger ” håll er inne”, så vi lyder.
Veckans enda pass hoppas jag kan ge lite ny träningsvärk lik den vi hade förra veckan.
Härligt!!
Så vi fortsätter köra igenom gamla stångpass.

Ses kl 18.30

Ute eller inne? Inne eller ute…

Sällan skådad beslutsvånda idag. Varmt och skönt ska det vara hela dagen men när det gäller väta från ovan ikväll är de olika väderprognoserna mycket spretiga och det verkar som att vädergudarna skrattar åt mig just nu.

Nå, beslut är till för att tas! Det får bli ett äkta svett-pass inomhus och det blir med kettlebells som tillbehör! Kom och ha roligt och jobba bort tisdagens träningsvärk.

Då är det min tur att njuta med er ikväll, och nu blir det ett gammalt stångpass som jag utlyste för 1,5 vecka sedan men aldrig blev av.
Inomhus trots fint väder men stången är kul och vi har sol i sinne.
Ses 18.30

Dags för motion

Ikväll kör vi veckans andra och sista sommarpass så passa på att låta kroppen röra sig lite. Tabata, pumpstång (med många och tunga vikter) och inomhus är vad som bjuds. Välkommen!

Sommarkänslan låter vänta på sig för min del, och eftersom vårkänslan (pollenallergi) är kraftig så håller vi oss inne idag också. Passar på att njuta av ett äldre stångpass, hur kul som helst!

Ses kl 18.30

Nu är det sommarpremiär

Välkommen på sommarens första träningspass! Tyvärr ser väderprognosen lite småtråkig ut för kvällen så vi håller oss inne i gympasalen nu när vi faktiskt har ett val till skillnad mot förra sommaren.

Det blir ett trevligt litet intervallpass där vi använder både egna kroppen och gummiband.
Vi ses kl 18.30!