Hur man håller värmen när elen är dyr.

Såklart finns det en lösning på alla problem och några rejält svettiga pass per vecka håller verkligen kylan borta en stund. Dessutom har det ju en hel massa andra positiva hälsoeffekter så nu kör vi hårt hela hösten och vintern. Låt oss börja med en redskapslös Tabata ikväll, HIIT imorgon (kettlebel och TRX-mix) och lite annat smått och gott därutöver.

Lite är bättre än inget alls

men mycket är mycket bättre än lite så minst ett träningspass om dagen rekommenderas. Kom och låt kroppen jobba sig i form för en god hälsa. Kanske lite måndagstabata med step-bräda kan locka? Eller varför inte ett cirkelpass (tisdag HIIT)? Eller helt enkelt något varje dag!

Nu ska vi ha roligt! Ses ikväll.

Vi är igång!

”All vår början bliver svår” heter det ju och nog fick en och annan fysiska bevis för det när träningsvärken slog till med full kraft i förra veckan men mha av ännu ett klassiskt talesätt kämpar vi på – ”det finns bara en väg och det är framåt”.
Alltså njuter vi av veckans godbitar (och kanske några pass till)…:
Måndag Tabata med Kettlebells, tisdag HIIT med handtagsgummiband och musclemix ändrar vi inte på, dvs pumpstång/stepbräda.

Glöm inte anmälan till spinning och att du som har medlemskort visar upp det på passen. Saknar du medlemskort – betala in omgående!

Ses ikväll!

Sommarens lata dagar är över

Nu är det dags att dra på träningskläderna igen och kämpa kroppen tillbaka i fin form. Fullt schema från idag och eftersom det är första veckan så är det gratis för vuxna – ta med alla dina vänner och hela tjocka släkten.

Veckans passinfo: måndag Tabata med stång, tisdag HIIT – redskapslöst, torsdag Musclemix med pumpstång/stepbräda.

Hoppas vi ses redan ikväll!