Vintertid

Och en timmes förskjutning av dygnet kan ju ställa till det för kroppsklockan men jag tänker att vi får en extra timme på oss att längta till träningpassen så nu bör vi alla bli riktigt laddade inför kvällens utmaningar. Vad sägs om kettlebellstabata ikväll? Härligt eller hur?
Imorgon spänner vi några gummiband på HIIT-passet och sen väntar alla andra pass precis som vanligt.

Höstmörker

Nu är det verkligen full fart in i höstmörkret så nu gäller det att tanka energi så vi orkar genom den mörka perioden. Hur gör vi då det bäst? Med ett träningspass eller två om dagen såklart (klart billigare än att tanka bilen…) så kör hårt redan ikväll med redskapslös Tabata och helst lite TRX ovanpå det. Imorgon HIIT med hantlar och givetvis alla andra pass enligt schemat.

Vi ses ikväll!

Älska din träningsvärk

Det är lika bra att inse att vi tycker om träningsvärk för den följer troget med från vecka till vecka, möjligen flyttar den sig till nya platser men lita på att den snart visar sig igen. Redan ikväll gör vi vårt bästa för att locka fram vår följeslagare med en Tabata med gummiband. Följ upp med lite TRX eller möjligen vila inför morgondagens redskapslösa HIIT. Plussa sen på med några sköna pass onsdag och torsdag så mår kroppen fint inför nästa helg.

Riktigt fint höstväder på dagarna…

…men kvällarna är mörka och kyliga så de tillbringas bäst i den varma och goa gympasalen.
Veckans Tabata är redskapslös och HIIT blir en mix av redskapslöst och kettlebells.
Låt svetten flöda!

Oj, redan måndag!

Tiden går fort, knappt har vi kört ett torsdagspass förrän helgen swishar förbi och det är måndag igen. Vi tar nya tag och river av kvällens Tabata med ”handtagsgummiband” som uppvärming inför veckans resterande utmaningar. Kanske ett lite cirkelpass (HIIT) kan liva upp morgondagen och sen är det ju nerförbacke till de andra passen. Bara att köra på!