Nästan december

Första ljuset tändes igår (du kom väl ihåg att släcka också?) och nu går det fort mot jul. Vi har 3 ordinarie veckor kvar och sen blir det lite lugnare på träningsfronten över helgerna. Se bara till att du inte tar det alltför lugnt utan kommer på träningspassen och laddar upp inför julen. Det är ju bara grisen som inte tror på ett liv efter jul…

Veckoinfo – redskapslöst på såväl Tabata som HIIT.
Ses ikväll!

Halka in i gympasalen

Riktigt mysigt vinterväder i skrivande stund, men i vanlig ordning lär ju snön försvinna långt före veckans första träningsvärk har lagt sig. Jag tycker att vi struntar i snöskottning och annat oväsentligt för att istället halka ner till gympasalen och fixa till just träningsvärken.
Vi börjar med Tabata med stång, fortsätter med lite TRX och imorgon blir det cirkelpass (HIIT). Sen är vi på G och kör ett antal pass till under resten av veckan.

Håll farten uppe trots mörker och regn.

Såhär års är det lätt att tappa sugen och krypa upp under en tjock filt i soffan istället för att bibehålla goda (tränings-)vanor. Det vill vi såklart inte! Ta ett rejält tag i kroppen och släpa ner den till gympasalen och den kommer att belöna dig – kanske med träningsvärk men framförallt med bättre ork och hälsa. Kanske passar redskapslös Tabata ikväll eller HIIT med kettlebells imorgon just för din kropp?

Ses ikväll.