Årets sista pass

Ja nu är vi där igen. Årets sista pass – såvida du inte ska springa ifatt bortblåsta raketer eller satsar på champagnegalopp till kvällen – som avslutas med traditionsenligt bubbel till tolvslaget.

Det blir långtabata med stång, kettlebell och gummiband och såklart en del puls också. Kom och njut lite träning före nyårsaftonens alla festligheter. Vi ses kl 10.30 imorgon lördag.

Dags att väcka vilande muskler

Gissningsvis har merparten av musklerna intagit (välbehövligt?) viloläge eller rent av dvala under julhelgen och troligen är det mest käkmuskler och magen som jobbat men ingen anledning till oro. Vi ska fixa till det hela nu.

Ikväll bjuds det på ett styrketungt musclemix-pass, ca 80% styrka och 20% puls, men såklart blir det bara så tungt du själv vill ha det. Stepbräda och pumpstång med många viktskivor så du kan kombinera fritt, är de tillbehör som gäller förutom glatt humör och en portion energi.

Den som vill kan ju även stanna kvar för ett pass spinning – i mån av plats. Anmälan till Bodil som vanligt.

Ikväll jobbar vi bort mycket energi och gör plats för massor av godsaker inför helgen.
Vi ska ha lite kul med stången.
Hoppas få se er alla kl 19

Slutet är nära!

Det låter som en domedagsprofetia och den gäller möjligen julgrisen (nu fick lille Nasse vara med igen) men för oss andra betyder det bara att det är sista ordinarie veckan före jul och som vanligt bör man ju avsluta med flaggan i topp. Ta alltså ett extra tag i träningsskorna och gör ordentligt med plats till julmaten så att vi sen kan låta julfriden sänka sig över en välmotionerad kropp.

Sista-rycket-pass: Tabata med kettlebells och HIIT med handtagsgummiband.

Julen står för dörren men släpp inte in den än

Risken är ju uppenbar att drabbas av jultrötthet och inte orka träna på det vis kroppen trivs bäst med. Än har vi två fulla veckor kvar att njuta massor av träningspass på fokusera på dig själv istället för glögg, pepparkakor och annat som hör julen till.

Veckan bjuder bla på Tabata med gummiband och HIIT med TRX/Kettlebell. Välkommen!