En helt vanlig vecka…

…som följs av två veckor med lite vikarier på passen och tyvärr inställt TRX v10+11 (om det inte plötsligt dyker upp någon frivillig som vill hålla i TRX…)
Den här veckan är dock precis som vanligt och bjuder på bla Tabata med kettlebells och HIIT i form av ett lite annorlunda cirkelpass.

Kom och njut!

Sportlov

En och annan har säkert smitit iväg till snö eller sol men vi som stannar kvar i mörker och regn får trösta oss med fullt ös på vuxenpassen. Här tar vi minsann inte lov!
Veckans info: Tabata med stång, HIIT med handtagsgummiband.

Håll ut, vi går mot ljusare tider och bättre flås!

Alla hjärtans vecka

Missa nu inte att bjuda med ”ditt hjärta” på en gratis träning, en valfri gäst per medlem och pass, under hela veckan (v7).
Glöm heller inte anmäla ditt deltagande i årsmötet, anmäl till valfri ledare senast torsdag. Vi bjuder på förtäring så vi vill ha anmälan för att veta hur mycket vi ska ordna.
Veckans info: Tabata – redskapslös, HIIT – kettlebell/puls-mix

Snart träningsdags!

Ja som vikarie på HIIT denna veckan kan jag meddela att det blir redskapslöst och lite annorlunda men superkul!

Veckorna rullar på

Så här nån vecka in på träningssäsongen ser det riktigt trevligt ut på många av passen. Gott om träningssugna som verkligen ger allt. Härligt att se!
Den här veckan börjar i vanlig stil (redskapslös Tabata ikväll) men på HIIT och Musclemix blir det vikarie – Bodil kommer ta hand om er på bästa sätt och planerar säkert något kul.
Ses ikväll.

Alla hjärtans vecka

Februari är en kul månad, inte bara är den årets kortaste trots att den har variabel längd utan den innehåller minsann både sportlov, fettisdag och alla hjärtans dag. Till det lägger vi nu en lokal alla hjärtans vecka.