Full fart mot bättre form

Sommarens vila börjar så sakteliga blekna bort och ersättas av lite bättre form. Visst känner du också det? Om inte, så kan vi säkerligen råda bot på problemet – öka till dubbelpass tex.

Veckans info: måndagstabata med stång (gärna flera stycken), HIIT – cirkelpass, det var ju evigheter sedan sist!

Tredje veckan på hösten och kroppen börjar så smått förstå vad som händer

Den värsta chocken bör ha lagt sig och ömheten i musklerna är ”lagom svår” så kanske du känner för att planera in ytterligare något pass nu? Det finns ju ett par att välja på!
Glöm inte att ha ditt medlemskort/kvitto redo, gärna i telefonen, att visa upp vid förfrågan.

Veckoinfo: Tillbehör till måndags-Tabata – stepbräda, tillbehör till HIIT – hantlar (2 st likadana)

Nu skaffar vi oss lite ny träningsvärk, ses ikväll!

Starten avklarad, nu rullar det på…

Första veckan avverkades snabbt och elegant om än väldigt svettigt pga den sent ankomna sommaren så nu är det bara att fortsätta på den upptrampade stigen.
Styrkepasset har prova-på även den här veckan men övriga pass kräver betald medlemsavgift från idag så om du inte redan klarat av inbetalningen är det hög tid att fixa den detaljen. Du vill ju inte missa något träningspass, eller hur?

Veckoinfo: måndag redskapslös Tabata, tisdag HIIT med kettlebells.

Snart är det kväll och träningsdags!

Nu kör vi

Välkommen till en ny fräsch termin med massor av härlig träning! Hela v36 är gratis prova-på för vuxenpassen. För styrkepasset gäller prova-på även v37 pga vikarie denna vecka. Nytt pass på schemat har vi minsann också – yinyoga på torsdagar! Spännande!

Veckans specialinfo: måndag Tabata med gummiband, tisdag HIIT med gummband här också fast den längre varianten med handtag.

Låt träningsvärken bli svår – den går över med tiden.
Ses ikväll.