Passa på att ge kroppen lite extra omtanke idag och var med på terminens sista Slow Down-pass. Lugn träning i nedsläckt lokal med ljus på golvet. Kan det bli en mysigare halloween?!
Välkomna kl 20 ikväll

Halloween-vecka! Får vi se spöken och zombies på träningspassen?

Förhoppningsvis inga äkta sådana men visst vore det kul om det spökade lite på passen? Kanske någon som vågar klä ut sig?

För övrigt kör vi en bloddrypande redskapslös måndagstabata och ett likaledes redskapslöst och djävulskt HIIT den här veckan. Spara inte på blodet – det kan bli gammalt.

Ses ikväll!

Lugnet efter stormen…men inte i gympasalen

Här tror vi inte på lugn, vissa pass undantagna då, utan det är full fart som gäller.
Blås ner dig till gympasalen och far fram som en stormvind veckan lång. Susa in på en måndagstabata med stepbräda, fortsätt med redskapslös HIIT och några andra roliga pass innan du likt en virvelvind avrundar veckan med Musclemix.

Upp med hakan (och knäna)

Förra veckan var det lite tunt på en del pass, ja man skulle nästan kunna säga att det ekade tomt i gympasalen och så vill vi ju inte ha det. Inte tappa sugen nu och se upp för alla elaka höstvirus som vill oss illa för vi vill ju alla träna så mycket som möjligt, eller hur?

Och träna kan vi göra med tex en redskapslös måndagstabata eller tisdagens HIIT med en TRX/Kettlebells-kombo.

Full fart mot kvällen och gympasalen!

Slow down passet är tyvärr inställt denna veckan.

Ses igen 17/10

Och så blev det höst på riktigt

Nu är det inte bara mörkt på kvällarna utan hösten är här på allvar med både kyla, regn och vind i en allt annat än skön blandning så ställ undan trädgårdsmöblerna och kom in till en stunds värmande aktivitet i gympasalen.

Här finns till exempel redskapslös måndagstabata och HIIT med gummiband den här veckan.

Måndag igen – men då vet vi ju vad vi ska göra ikväll (och några kvällar till)

Såklart tillbringas kvällarna i gympasalen, var annars?
Kom och var med på ett pass eller kanske 2 eller 3 var dag så mår kroppen toppen till helgen.
Ikväll redskapslös Tabata med ett annorlunda upplägg, kan bli spännande. Imorgon HIIT med massor av stora runda klot (kettlebells) och på torsdag ett litet ledarbyte när Adina vikarierar på Musclemix med vanlig stång och stepbräda.

Ha en härlig vecka!