Ett litet ryck till innan jul

Förra veckans uppmaning tog visst inte så jag försöker igen… Ryck upp kroppen ur vinterdvalan, säg till soffan att den får vänta nån timme och prioritera hälsan framför pepparkaksbaket. Vi har tre härliga veckor kvar på terminen så än finns chansen att svettas lite organiserat.
Kanske med kvällens Tabata där vi blandar puls och ”handtagsgummiband” (följt av TRX såklart) eller morgondagens HIIT med kettlebells och hopprep.

Ses snart!

Seså, upp med hakan och kämpa på

Förra veckan får beskrivas som aningen folktom när det gäller deltagande på flera av passen. Novembermörker, historiskt spöregn, allmän trötthet och säkert en hel del förkylningar lär ligga bakom men det gäller att inte tappa sugen för inget blir bättre om man slutar motionera. Så ta ett stadigt tag i kragen och släpa ner kroppen till gympasalen så ska vi se till att sätta fart på livsandarna.

Vi börjar med en puls-tabata ikväll (då passar TRX extra bra efteråt) och imorgon HIIT med stång i ett ovanligt upplägg. Fortfarande ork kvar? Fyll på med fler pass onsdag och torsdag!

Det blev visst kallt!

Ute är det grått, vått och mörker. Inne i gympasalen är det ljust, varmt och välkomnande. Var väljer du att vara?
Kom och njut av ett par energigivande pass som driver bort hösten för en stund – tex redskapslös måndagstabata med TRX som ”efterrätt” och HIIT med stång, hantlar och puls imorgon som en perfekt inledning av veckan.

På väg mot jul

Vi har avverkat 3 femtedelar av terminen så nu är det minsann nerförsbacke och då bör det ju vara lätt att släpa sig iväg till gympasalen och ännu lättare att köra ett par träningspass – nerförsbacke eller åtminstone plant golv, enkelt eller hur?

Jaha, nog fantiserat nu. Veckans info: måndagstabata med kettlebells och tisdagens HIIT bjuder på en utmaning med stång.

Ses snart!