Gott Nytt År

Nu är det dags att avsluta året i bästa stil och såklart gör vi det som traditionen kräver – först ett härligt långpass och sen bubbel vid tolvslaget. Bubbel finns i både bilvänlig sort och den lite festligare för de som så önskar.
Vi blandar övningar med stång, gummiband och redskapslöst och hela kroppen kommer att få sitt. Kanske börjar vi 2024 med riktigt fin träningsvärk?

Vi ses Nyårsafton kl 10.30!

Nedförsbacke

Det går fort utför nu – på vägen mot julen alltså – men bromsa in stax utanför gympasalen och kana in på ett pass eller två. De senaste veckorna har jag försökt med pepp, uppmuntran, vädjan och snudd på hot (din kropp blir arg på dig om du inte kommer och tränar) men utan större effekt. Lätt desperat testar jag en ny metod, SNÄLLA SNÄLLA DU, kan du inte komma hjälpa oss att bli många på passen?

Nåväl, veckans info som vanligt: Redskapslös måndagstabata och sen sista TRX för i år. Imorgon HIIT med stång och stepbräda.

Ses snart!

Besegra julstressen, mörkret och förkylningsvirusen

Nyss uppstånden från en liten men irriterande förkylning vill jag bjuda på ett litet tips – det finns bara ett sätt att hålla igång och det är just att hålla igång. Alla upphåll är bara av ondo och om de inte är påtvingade av tex elaka virus så är det bäst att undvika dem. Alltså ser vi till att hålla igång ordentligt de två veckor som är kvar, eller hur? Sen blir det lite lugnare tempo över helgerna men inget upphåll – julschemat kommer snart…

Veckans lilla roliga info: Redskapslös måndagstabata följt av TRX och sen raskt vidare till tisdagens HIIT där vi mixar puls och gummiband.