Bara en helt vanlig vecka, inget som stör träningen

Sportlovet är över, påsken dröjer ännu ett tag och ”sjukdomsfebruari” går mot sitt slut så vi hoppas på en helt vanlig vecka med skön träning. Det blir en ”bräd-vecka” med stepbräda på båda måndagstabatan och HIIT och som vanligt på Musclemix såklart så det är inte omöjligt att ben och skinkor behöver vila nästa helg.

Glöm heller inte bort att anmäla om du vill komma på årsmötet 9/3. Vi vill ha din anmälan (till valfri ledare) senaste 1/3. Kom och ge synpunkter, ställ frågor eller bara umgås en stund. Obs att föräldrar till barngymnaster såklart är välkomna som representant för barnen.

Oj vad tiden går…

  1. måndag igen
  2. nästan kväll redan och snart träningsdags
  3. redan framme vid sportlovet

    Alltså, inget lov för vuxenpass. Vi kör som vanligt och eftersom det är måndag blir det Tabata (redskapslös) och TRX. Imorgon HIIT med lite kettlebells, puls och annat kul. Sen bara rullar det på och vips är veckan slut.

Ses snart!

Vad gör du på kvällarna en helt vanlig vecka i februari?

Såklart förpassar dig med lämpligast möjliga transport ner till gympasalen och svettas i grupp ett par timmar. Dum fråga egentligen, men på förekommen anledning misstänker jag stark konkurrens från soffor och andra kortsiktiga njutningsmedel som bara vill oss illa.
Kom nu och njut av gummibandstabata och TRX ikväll och HIIT med hantlar imorgon.
Glöm heller inte resten av veckan med schema som vanligt.

Hej hå, vi till gruvan gå…

Måndag och jobb igen och tur är väl det för då ses vi i gympasalen ikväll!
Redskapslöst på både måndagstabata och HIIT. Lätt, enkelt, roligt – vad mer kan man begära?