Glad Påsk

Kycklingar hit, ägg dit och kanske nån liten sillbit som simmar omkring men också extra ledighet och även i gympasalen blir det vila – och nu menar jag inte extra många golvövningar… Torsdag den här veckan och måndag nästa vecka håller vi helg och eventuell träning får bli på egen hand.

Innan dess hinner vi med måndagstabata med handtagsgummiband (stanna kvar även på TRX) och HIIT med kettlebells.

Ses ikväll!

Vad är din favorit?

Är det redskapslöst, kettlebell eller gummiband? Eller kanske hantlar eller stepbräda? Kanske du uppskattar variationen och att inte behöva fundera? Berätta gärna vad som är bra eller mindre bra.
Den här veckan kör vi redskapslöst på både måndagstabata och HIIT så längtar du efter redskap får du se fram emot TRX eller resten av veckans pass. Ses ikväll!

2:a halvlek

Vi har passerat terminens mitt och nu går det snabbt mot sommar, även om det verkligen inte märks på andra sidan ytterdörren. Håll ångan uppe och låt oss fortsätta ha gott om folk på passen.

Ikväll redskapslös Tabata med en liten twist, som vanligt följt av TRX. Imorgon HIIT med långa handtagsgummiband. Resten av veckan? Precis lika kul som vanligt!

Ser du ljuset?

En härlig vårvintersol strålar på oss i skrivande stund men det är ruskigt kallt så vi får ta den energi solen ger oss med in i gympasalen och använda den till något vettigt. Kanske redskapslös Tabata och TRX ikväll eller varför inte ”gott & blandat”-HIIT (lite av varje av stång, kettlebells, gummiband och puls) imorgon?