I dessa märkliga tider

En del undrar säkert varför det är så tyst från oss styrelse/ledare angående de senaste restriktionerna och saken är den att vi inte riktigt vet hur vi ska ställa oss och därför har vi heller inte lyckats ta ett beslut. De flesta vill att vi fortsätter med våra pass så det kommer vi alltså att göra så länge det inte kommer nya restriktioner/krav eller helt ankelt att det blir för få deltagare på passen. Det kan därför bli så att någon ledare väljer att ställa in sitt pass så håll uppsikt på framförallt Facebook-sidan.

För att det ska fungera ber vi alla att vara extra försiktiga, hålla avstånd, sprita så mycket det går och såklart att stanna hemma om inte hälsan är på topp. Vi anser att vi har så gott om plats i gympasalen att avstånd inte är ett problem, men var försiktig i trappan och omklädningsrummen. Använd handsprit, ytdesinfektion och sunt förnuft flitigt!

Nog med de tråkiga förmaningarna. Lite roligt ska vi väl ändå ha – veckans variabla pass tex:
måndag Tabata med stepbräda, tisdag HIIT med TRX/kettlebell (det blev ju riktigt kul senast!) och så torsdagens ExpressTabata-styrka där vi ska ha lösa viktskivor (ta många)

Ta hand om er därute så ses vi snart